Román pro ženy ... doporučuji číst hlavně českým ženám !!!

06.02.2013 11:54

 

Strhující erotický román o temných touhách v každém z nás...

Erotický román dosud neznámé britské autorky E. L. Jamesové se vyšplhal do čela prestižního žebříčku nejprodávanějších knih v USA podle listu The New York Times.

Knížka Fifty Shades of Grey (Padesát odstínů šedé), která prý čtenářům, a především čtenářkám přináší "názornou a smyslnou erotiku", za svůj úspěch vděčí internetu.

Další díly následují...Padesát odstínů temnoty a závěrečný díl Padesát odstínů svobody.

České ženy,otevřete svojí mysl !!! Na západ od našich hranic se spíše ženy zajímají o tento svět a musí přemlouvat své muže,aby byly otevřenější k duševním potřebám svého nitra a svých partnerek. Ženy neodsuzují,ale naučily se opoznávat...

     

Upoutávky na připravované uvedení filmu :

https://www.youtube.com/watch?v=DIbyLzy7hOU&feature=player_detailpage

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bg6KU2iX04M

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=swSA_GiB0g0  

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=v1tnLj2aJmE

 

Když se dvaadvacetiletá studentka literatury Anastasia vydává na pohovor s mladým podnikatelem Christianem Greyem,netuší,že potká muže,který ji změní život i hodnoty. Christian je pohledný,chytrý a ...tajemný.

Naivní a nevinná Anastasie si začíná uvědomovat,že přes jeho skrývaná tajemství jím začíná být úplně posedlá. Ale ani Christian není vůči její kráse,šarmu a charakteru imunní a připouští,že on po ní také touží - ovšem za vlastních,specifických podmínek...